Zvezdina legenda naslednik Lalatovića!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina legenda naslednik Lalatovića!

Tako je bar rekao Ivica Tončev u razgovoru za današnji Blic

Nema mira u Crvenoj zvezdi! Izjava Ivice Tončeva o tome kako bi na klupi Crvene zvezde voleo da vidi nekadašnje istaknute trenere Partizana Miroslava Đukića ili Slavišu Jokanovića, iziritirala je sada već bivšeg šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Rečima da nikada ne bi hvalio nekog iz tabora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-belih Lala je indirektno poručio Tončevu da ne „oseća“ klub u kojem radi. Naravno, Tončev nije propustio priliku da replicira mladom stručnjaku, otkrivši u razgovoru za Blic da je za novog trenera predložio jednu od Zvezdinih legendi.

„Vidim da je Lalatović rekao kako nije dobro da dovedemo Norvežanina Solida. Ne može on o tome da odlučuje. Zvezda ima upravu i ona odgovara za takva pitanja. Reći ću vam samo ovo – ja sam već Upravnom odboru predložio trenera, i to našu legendu, a videćemo šta će od toga biti. Neću o imenu, mogu samo da kažem da nije ni Dragoslav Šekularac, ni Vladimir Petrović, ni Dragan Stojković“, rekao je Tončev za Blic.

On se osvrnuo i na reči Nenada Lalatovića o tome da nikog iz uprave nije video šest meseci.

„Zašto to ranije nije rekao kada smo ređali pobede, nego sada kada je titula izgubljena. Što bih se ja viđao uopšte sa njim? Nisam ga video ni kada je dolazio, ni sada, to prosto nije u mom opisu posla. Bolje neka kaže zašto nije uspeo da napravi igru. Ona se nije razlikovala od ekipa sa dna tabele, ni u jednoj utakmici nisam čuo aplauze sa zapada“, dodao je Tončev u razgovoru za Blic.

Kako bilo više o novom Zvezdinom treneru znaće se posle današnje sednice Upravnog odbora koja je zakazana za 17 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘GORI’ U LJUTICE BOGDANA: Tončev ‘opleo’ po Lali, dovodi klupsku legendu na mesto trenera

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015

Odlazeći trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na poslednjoj konferenciji za medije sa mesta šefa struke crveno-belih izjavio je kako taj klub ne bi trebalo da angažuje inostranog trenera.. On se na taj način indirektno osvrnuo na izjave člana uprave, Ivice Tončeva, koji se zalagao ne samo za inostrana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.