Zvezdaš članske kartice omogućuju brojne pogodnosti

Izvor: Blic, 25.Jun.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaš članske kartice omogućuju brojne pogodnosti

Košarkaški klub Crvena zvezda pokreće još jedan ambiciozan projekat koji će omogućiti brojne benefite svojim navijačima

Reč je o ponovnom pokretanju članstva koje će startovati 1. jula. Svi oni koju budu želeli da postanu članovi KK Crvena zvezda, neće samo ostvarivati prava i obaveze koje su propisane Statutom kluba, već će imati i dodatnu korist jer će njihove članske karte ujedno biti i lojalti kartice.

To praktično znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će vlasnicima zvezdaš članske karte biti obezbeđen povraćaj novca (na tekući račun) prilikom kupovine robe široke potrošnje, a svakom upotrebom kartice finansijsku korist će imati i klub.

Ovaj revolucionarni projekat i nešto potpuno novo na ovim prostorima Zvezda će realizovati sa svetski poznatom kompanijom "Lyoness" koja sarađuje sa preko 47.000 firmi u čitavom svetu.

Svi vlasnici godišnjih karata za sezonu 2015/2016 besplatno će dobiti zvezdaš članske karte, koja obezbeđuje povraćaj novca u iznosu od jedan do pet odsto za korišćenje usluga kupovinu robe prodajnim objektima mnogobrojnih firmi u Srbiji.

Ujedno, omogućava i benefite poput 20 odsto popusta na kupovinu Zvezdinih dresova i kompletnog asortimana u "Champion" i Sport Vision prodavnicama, 10 odsto popusta na kupovinu dnevnih karata za Zvezdine utakmice, 10 odsto popusta za Zvezdin letnji košarkaški kamp, 10 odsto popusta za članarinu u školi košarke Crvena zvezda, pet odsto popusta na kupovinu proizvoda u Zvezdinoj fan radnji, prava i obaveze u vezi sa članstvom koje su propisane Statutom kluba, pravo prisustva na otvorenom treningu pred početak nove sezone, mogućnosti upoznavanja sa igračima i članovima stručnog štaba, učešće u poklon igrama, pravo prvenstva kupovine sezonskih karata.

Važna napomena je da će zvezdaš članske karte moći da pribave i navijači u dijaspori putem interneta.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Crvena zvezda reaktivira članstvo

Izvor: Mondo, 25.Jun.2015

Od 1. jula, svi koji postanu članovi Zvezde dobiće lojalti kartice...Foto: kkcrvenazvezda.rs..Pri kraju pretprodaje sezonskih karata za sezonu 2015/16, KK Crvena zvezda izašla je u javnost sa novom akcijom za navijače:..Sa Malog Kalemegdana poručeno je da će od 1. jula ponovo pokrenuti članstvo...

Nastavak na Mondo...

KKCZ: Pogodnosti sa članskom kartom

Izvor: B92, 26.Jun.2015, 00:41

KK Crvena zvezda pokreće još jedan projekat koji će omogućiti brojne pogodnosti navijačima, ali i obezbediti klubu da prihoduje...Reč je o ponovnom pokretanju članstva u KK Crvena zvezda koje će startovati 1. jula...Svi oni koju budu želeli da postanu članovi KK Crvena zvezda neće samo ostvarivati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.