Zvezda sprema osvetu Baskoniji!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sprema ''osvetu'' Baskoniji!

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da će njegova ekipa imati motiv više protiv Baskonije zbog toga što je španski klub pobedio u prvoj utakmici.

Zvezda će u utorak gostovati Baskoniji u 19. kolu Evrolige, u kom će pokušati da ostvare šestu uzastopnu pobedu u tom takmičenju.

"U prvom meču su nas potpuno nadigrali, bez ikakve šanse da preokrenemo. To je motiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u Beogradu, i dođemo do pobede koja bi bila ogromna, uostalom kao i svaka u ovogodišnjoj Evrolige", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Zvezda će u utorak gostovati Baskoniji u 19. kolu Evrolige, u kom će pokušati da ostvare šestu uzastopnu pobedu u tom takmičenju.

Mitrović je veoma pohvalno govorio o narednom rivalu, za koji je kazao da je to ekipa koja igra lepu košarku, "izvanredno u kontinuitetu" već dve godine i da je lepo gledati je.

Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem Nemanje Dangubića, koji se povredio u duelu sa Makabijem, zbog čega je protpustio i utakmicu Jadranske lige protiv Igokee.

Centar srpskog kluba Milko Bjelica rekao je da ekipa dobrog raspoloženja ide u Španiju.

"Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povredjenog Dangubića, ali svi ostali smo zdravi, i želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije", rekao je Bjelica.

On je naveo da pobede daju ekipi na samopouzdanju i da će njegov tim pokušati da u Vitoriji igra kao i do sada.

"Baskonija već drugu sezonu zaredom igra izvanredno, igrali su završni turnir Evrolige prošle sezone i ove godine zabeležili mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica", kazao je Bjelica.

Meč će se igrati sutra od 21.30 u Vitoriji. Zvezda će u Vitoriju doputovati kasno večeras, letom za Bilbao preko Frankfurta, a treniraće samo na dan utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitrović: Protiv Baskonije imamo motiv više

Izvor: RTS, 23.Jan.2017

Crvena zvezda u utorak igra u gostima protiv Baskonije u okviru 18. kola Evrolige. Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da će njegova ekipa imati motiv više protiv Baskonije, pošto je španski klub pobedio u prvoj utakmici. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.