Zvezda prodala Daudu Viteseu i inkasirala 500.000 evra

Izvor: Blic, 20.Jul.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodala Daudu Viteseu i inkasirala 500.000 evra

Abiola Dauda će otići iz Crvene zvezde prijateljski pošto su crveno-beli uspeli da mu pronađu novi klub. On je zbog toga povukao tužbu, a transfer iznosi 500.000 evra.

U Zvezdi nisu hteli da otkriju u koji klub Dauda ide, dok se sve ne potpiše, ali ne kriju da je pronašao novu sredinu, a prema saznanjima "Blica", on će obući dres holandskog Vitesea.

"Ipak smo uspeli da Daudi nađemo klub. Zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je, povukao je tuzbu, odrekao se dela svojih potrazivanja a i Zvezda je zaradila ovim transferom", rekao je za blicsport, v.d. generalnog sekretara kluba Zvezdan Terzić.

Inače transfer iznosi 500.000 evra bruto, od čega će oko 150.000 biti isplaćeno Daudi na osnovu predhodnih dugovanja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abiola Dauda ide u Vitese

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2014

Abiola Dauda biće novi fudbaler Vitesea, saznaje MOZZART Sport. Još uvek aktuelni napadač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Holandiju, a ono što je po crveno-bele još važnije odlučio je da ne tuži klub iz Ljutice Bogdana, pa će na njegovom transferu prvak Srbije još i profitirati. „Ipak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.