Zvezda odložila gostovanje u Gračanici

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odložila gostovanje u Gračanici

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će gostovanje u Gračanici morati da bude odloženo, ali samo za jedan dan.

Novi šampion Srbije ugovorio je početkom godine novo gostovanje u Gračanici i odigravanje prijateljske utakmice sa istoimenim klubom, ali je u četvrtak saopšteno da će doći do manjih promena u terminu.

Prvobitno je bilo planirano da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda odmeri snage sa Gračanicom 18. maja, ali je najtrofejniji srpski klub morao da pomeri datum dolaska na Kosovo i Metohiju pa je danas obelodanjeno da se meč odlaže za 19. maj.

Crvena zvezda je prošle godine već gostovala u Gračanici i tada su ljubitelji fudbala sa Kosova i Metohije imali priliku da pozdrave bivšeg prvaka Evrope i da uživaju u prelepoj fudbalskoj prestavi.

Cene karata za duel u Gračanici iznose 200 dinara, a sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je fondu Raško-prizrenske eparhije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pomerila odlazak na Kosovo i Metohiju, odluka UEFA nema veze sa tim

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016

Fudbaleri Crvene zvezde sada već tradicionalno svake godine gostuju na Kosovu i Metohiji kako bi makar malo podigla raspoloženje srpskom stanovništvu koje i dalje živi u južnoj srpskoj pokrajini...Crveno-beli su svoje navijače putem klupskog sajta obavestili da najavljena utakmica u Gračanici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.