Zvezda juri ČETIRI pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda juri ČETIRI pojačanja!

Poznata je konačna brojka.

Kako bi formirao tim soposban da se takmiči u Ligi šampiona i na evropskoj sceni, Miodrag Božović nagoveštava da će njegov klub u naredna dva prelazna roka dovesti ukupno četiri igrača.

Božović je rekao da Zvezda u zimskom prelaznom roku planira da dovede dva kvalitetna pojačanja, nakon toga još dva.

"Želimo u januaru da dovedemo dvojicu kvalitetnih igrača, kao i krajem maja, pred početak kvalifikacija još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvojicu.", istakao je trener crveno-belih.

Božović napominje da će posledično par igrača morati da napusti klub.

"Neke igrače ćemo morati na pozajmicu da pošaljemo, nekima da nađemo klub u inostranstvu. Žao mi je ovih što ne igraju, ali nemamo mesta za sve."

"Po prvi put sam trener takvih igrača, koji jako treniraju, a ne igraju. Siguran sam da bi u mnogim klubovima bili nosioci, ali u ovom sistemu za njih nema mesta. U decembru ćemo obaviti razgovore sa njima"
, rekao je Božović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PA ZAR MOGU BITI JAČI: Luis Enrike najavio zimska pojačanja u Barseloni!

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015

Trener Barselone Luis Enrike najavio je da će klub biti aktivan u predstojećem zimskom prelaznom roku. . . Iako će od januara pravo nastupa konačno dobiti Arda Turan i Aleks Vidal, koji zbog zabrane FIFA nisu mogli da budu registovani letos kada su stigli, Luis Enrike želi dodatno da pojača tim.. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.