Zvezda dovodi strance, ali i čuva svoju decu

Izvor: Mondo, 27.Jun.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovodi strance, ali i čuva svoju decu

Još jedan Ilić potpisao profesionalni ugovor sa crveno-belima.

Foto: MN Press

Posle Luke Ilića (17), profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je i njegov mlađi brat, 15-godišnji Ivan.

"Ivan Ilić igra na poziciji zadnjeg veznog i već sada važi za igrača koji je najtalentovaniji u svom uzrastu. Ljudi koji ga poznaju porede ga sa Nemanjom Matićem. Rođen je 2001. godine i sa Crvenom zvezdom je potpisao trogodišnji ugovor, što je maksimalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dozvoljeni period za fudbalere tog uzrasta", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je Ivan Ilić (2001), rođeni brat Luke Ilića. #fkczpic.twitter.com/nelg65yhGY

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 27. јун 2016.

Podsetimo, Crvena zvezda je istog dana produžila ugovor sa golmanom Damirom Kahrimanom, a za utorak je najavljena promocija novog igrača. Nezvanično, u pitanju je desno krilo iz Kostarike, Džon Ruiz.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.