Zvezda blindirala reprezentativca: Kahriman na još godinu dana

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda blindirala reprezentativca: Kahriman na još godinu dana

Iskusni čuvar mreže potpisao novi ugovor sa srpskim šampionom

Ono što je moglo odavno da se pretpostavi, danas je realizovano. Reprezentativac Srbije Damir Kahriman i u narednih godinu dana nosiće dres Crvene zvezde. Iskusni čuvar mreže bio je jedan od najjačih aduta crveno-belih u nedavno završenoj sezoni.

Posle odlaska Predraga Rajkovića, Kahriman je dobio poverenje stručnog štaba i u potpunosti ga iskoristio. On je u Crvenu zvezdu došao letnjem prelaznom roku 2014.godine.

Bio je član Rada, Vojvodine, Tavrije, Javora i turske Konje.

(Foto crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI POTPIS: Zvezda osigurala svoj gol pred odlazak na pripreme (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2016

Ekspedicija Crvene zvezde otputovala je jutros u Terme Čatež, a pre polaska u Sloveniju na stadionu ‘Rajko Mitić’ ‘pao’ je još jedan potpis.. . Iskusni čuvar mreže Crvene zvezde Damir Kahriman biće prvi golman tima još dve godine. Na toliki period se obavezao crveno-belima prilikom današnjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

ZVEZDA SE POJAČAVA: Ruiz potpisuje, Muče i Mitrović do kraja nedelje u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2016

Džon Ruiz dolazi defitivno u Crvenu zvezdu. Kostarikanski napadač odbio je Kajseri i prelomio da se priključi šampionu Srbije DžON Ruiz (22) dolazi defitivno u Crvenu zvezdu. Kostarikanski napadač odbio je Kajseri i prelomio da se priključi šampionu Srbije. Gelor Kanga...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.