Zvezda - Donald i IZNENAĐENJE!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Donald i IZNENAĐENJE!

Holanđanin je stigao, ali to neće biti kraj aktivnosti, rukovodstvo priprema i jedno iznenađenje za Delije.

Nekoliko dana se već piše od Mičelu Donaldu.

Holanđanin je stigao u Beograd, pišu 'novosti.rs', ovaj fudbaler Mordovije bi već danas trebalo da ozvaniči saradnju sa beogradskim klubom.

Momak koji je ponikao u Ajaksovoj školi bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor i da ponudi kreativnu alternativu na sredini terena u timu Miodraga Božovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dolazak ovog fudbalera neće označiti i kraj prelaznog roka u crveno-belom klubu, koji aktivno traži rešenje u napadačkoj liniji i zamenu za Džošuu Parkera, sa kojim bi trebalo da usledi rastanak.

Jedan od fudbalera koji je kontaktiran izazvaće radost kod navijača Crvene zvezde. U pitanju je Dejan Lekić nekadašnji reprezentativac Srbije, momak koji je za zvezdu nastupao od 2009. do 2010. godine i na 36 utakmica postigao 17 golova.

On se nakon zvezde obreo u Osasuni, potom igrao za Genčler, a kao pozajmljen igrač branio boje Sporting Hihona. Prošle godine je igrao za Eibar, a u Crvenu zvezdu bi mogao da stigne kao slobodan igrač.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.