Zvezda: Besplatan ulaz za dame na meč sa Krkom

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Besplatan ulaz za dame na meč sa Krkom

Crvena zvezda je saopštila da će ulaz na utakmicu protiv Krke 8. marta za žene biti besplatan.
(FOTO: N. Negovanović)
Zvezda će u subotu, 8. marta, od 21 sat u hali Pionir igrati protiv Krke utakmicu 23. kola Jadranske lige, a uprava beogradskog kluba odlučila je da povodom Dana žena, ulaz za žene u parter i na tribine, bude besplatan.
Prema istraživanjima koja su obavljena tokom prošle sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 23 odsto publike koja u Pioniru prati utakmice Crvene zvezde ženskog je pola i ovaj poklon predstavlja mali znak pažnje za sve devojke i žene koje vole i zdušno podržavaju klub – navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.
Ulaznice za utakmicu prodavaće se od petka na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na dan utakmice na blagajni hale Pionir od 17 sati pa do početka utakmice.
Karte za tribine koštaju 300 dinara, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1.000, a za ložu 1.500 dinara. Cena ulaznice za mesta uz teren je 5.000 dinara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvezda: Od petka karte za Napredak, dame ne plaćaju

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2014

U subotu 8. marta od 18 časova Crvena zvezda na svom stadionu u okviru 18. kola šampionata dočekuje Napredak iz Kruševca.. (FOTO: N. Negovanović). Ulaznice za ovaj susret prodavaće se na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana u petak  marta od 11 do 16 časova, kao i u subotu marta u periodu od...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.