Žonas: Protiv Čelzija ću postići još brži gol

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2011, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žonas: Protiv Čelzija ću postići još brži gol

Prvotimac Valensije Žonas kazao je da će u narednoj utakmici Lige šampiona protiv Čelzija postići još brži gol nego što je to učinio u duelu sa Bajerom iz Leverkuzena.

On je u utorak savladao golmana nemačkog tima posle samo deset sekundi i pet stotinki, čime je postigao drugi najbrži gol u istoriji Lige šampiona. Rekord je postavio Holanđanin Roj Makaj 2007. godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je igrajući za Bajern Minhen dao gol Real Madridu posle 10.12 sekundi.
Nema problema, protiv Čelzija ću da postignem gol za devet sekundi. Biću brži od Makaja i obezbediću svom timu plasman u drugu fazu takmičenja – izjavio je brazilski napadač listu „As”.
On je ocenio da je Makajev gol bio brži, pošto je Holanđanin šutirao sa manje udaljenosti.
Golovi su slični, jer smo obojica iskoristili protivnikovu grešku. Ja sam, međutim, šutirao sa veće distance pa je lopta duže putovala – rekao je Žonas.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žonas: Čelsiju ću dati gol posle devet sekundi

Izvor: Blic, 03.Nov.2011

Fudbaler Valensije Žonas rekao je da će u narednoj utakmici Lige šampiona protiv Čelsija postići još brži gol nego što je to učinio u duelu sa Bajerom iz Leverkuzena, preneli su danas španski mediji...On je u utorak savladao golmana nemačkog tima posle samo deset sekundi i pet stotinki, čime...

Nastavak na Blic...

ŽONAS: ČELSIJU ĆU DATI GOL ZA DEVET SEKUNDI!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2011, 00:19

VALENSIJA - Fudbaler Valensije Žonas kazao je da će u narednoj utakmici Lige šampiona protiv Čelsija postići još brži gol nego što je to učinio u duelu sa Bajerom iz Leverkuzena, preneli su španski mediji...On je u utorak savladao golmana nemačkog tima posle samo deset sekundi i pet stotinki,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.