Zlatorog odbio poziv, neće u ABA!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatorog odbio poziv, neće u ABA!

Dobro vam je poznato da su Olimpija i Helios odustali od takmičenja u ABA ligi, pitanje se i dalje postavlja ko će na njihovo mesto.

Dosta konkurenata za učešće u ABA ligi sledeće sezone, a među njima više nije Zlatorog Laško koji je odbio poziv koji je upućen od strane ABA lige za učešće u pomenutom takmičenju.

Imali su par dana da razmisle, odlučili su se na ovaj potez jer ne mogu finansijski da isprate sva dešavanja u ABA ligi.

Očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da po jedna ekipa iz Hrvatske i Slovenije zauzmu mesta Heliosa i Olimpije, ali izgleda da će na kraju samo Krka ostati od slovenačkih predstavnika, iako je trebalo da imaju 3 na startu naredne ABA lige.

Videćemo kome će biti upućena pozivnica za učešće, i Metalac je jedna od ekipa koja se nada pozivu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA LIGA U SVE VEĆEM PROBLEMU: Još jedan Slovenac rekao ‘doviđenja’?

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016

ABA JTD liga nalazi se pred velikim problemom, pošto je još jedan slovenački tim istupio iz takmičenja.. . Problemi se nastavljaju po čelnike Regionalne lige. Kako za sada stoje stvari u ABA JTD ligi igraće samo jedan tim iz Slovenije. To je Krka iz Novog Mesta. Naime, posle Olimpije i Heliosa...

Nastavak na HotSport.rs...

Ni Kvarner neće na Jadran!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2016

Riječani se zahvalili na pozivu da zauzmu mesto nekog od slovenačkih klubova u regionalnom takmičenju...Rukovodstvo ABA lige jtd sada je već u ozbiljnom problemu!..Nakon odluke Skupštine o proširenju lige na 14 timova i potom odustajanja Olimpije i Heliosa, pozive da se uključe u takmičenje odbili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.