Životna drama Ivana Klasnića

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životna drama Ivana Klasnića

Bivši reprezentativac Hrvatske već je imao jednu transplantaciju bubrega, sada mora na novu.

Foto: Thorsten Wagner/Guliver/Getty Images

Nekadašnjem hrvatskom fudbaleru Ivanu Klasniću otkazao je donirani bubreg i potrebna mu je treća transplantacija, prenosi nemački Bild.

Klasniću je 2007. godine bubreg donirala majka, ali ga je njegovo telo odbilo, da bi mu nakon nove operacije ugrađen bubreg od oca.

Sada mu je neophodna treća transplantacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali u obzir ne dolaze članovi porodice zbog stvorenih antitela, iako je njegov brat bio spreman da donira organ.

Klasnić se trenutno nalazi u Hamburgu, gde u jednoj od bolnica tri puta nedeljno ide na dijalizu.

On se posle prve operacije vratio fudbalu, pre nego što je prestao sa aktivnim igranjem pre tri godine.

Tokom karijere igrao je za Sent Pauli, Verder, Bolton i Majnc, dok je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 41 utakmicu i dao 12 golova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠNE VESTI: Bivšem hrvatskom reprezentativcu otkazuje presađeni bubreg!

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016

Loše vesti stižu iz Nemačke. Bivšem hrvatskom fudbalskom reprezentativcu Ivanu Klasniću navodno otkazuje transplantirani bubreg, javlja “Osnabrucker Zeitung”.. . Reč je o bubregu koji mu je presađen 2007. godine.. Prvobitno je Klasnićevo telo odbacilo bubreg koji mu je donirala majka Šima...

Nastavak na HotSport.rs...

Bivšem "vatrenom" otkazao bubreg, mora treći put na transplataciju

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016

Nekadašnjem hrvatskom fudbaleru Ivanu Klasniću otkazao je donirani bubreg i potrebna mu je treća transplatacija...Klasniću je 2007. godine bubreg donirala majka, ali ga je njegovo tijelo odbilo, da bi mu nakon nove operacije ugrađen bubreg od oca...Sada mu je neophodna treća transplatacija, ali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.