Zimonjić i Nestor u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor u drugom kolu Rolan Garosa

BEOGRAD, 28. maja 2010. (Beta) - Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Kanadjain Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto su u petak pobedili Britanca Rosa Hačinsa i Australijanca Džordana Kera sa 2:1 u setovima (7:6, 4:6, 7:6).

Zimonjić i Nestor, koji su postavljeni za druge nosioce, će u drugom kolu igrati protiv Simona Grojla iz Nemačke i Australijanca Pitera Luščaka. Grojl i Luščak su u prvom kolu pobedili britanske tenisere Džonatana i Džejmija Mareja sa 6:4, 6:3.

Zimonjić će kasnije u petak ponovo na teren, pošto će sa Slovenkom Katarinom Srebotnik igrati meč prvog kola u konkurenciji mešovitih dublova protiv španskih tenisera Anabel Medine Gariges i Marka Lopesa.


Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Nestor u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2010

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto su danas pobedili Britanca Rosa Hačinsa i Australijanca Džordana Kera sa 2:1

Nastavak na Večernje novosti...

POBEDA ZIMONJIĆA I NESTORA U PARIZU

Izvor: Kurir, 28.Maj.2010

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto su pobedili Britanca Rosa Hačinsa i Australijanca Džordana Kera sa 2:1 u setovima (7:6, 4:6, 7:6)...Zimonjić i Nestor, koji su postavljeni za druge nosioce,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.