Zenit kažnjen sa 50.000 evra zbog pirotehnike

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit kažnjen sa 50.000 evra zbog pirotehnike

UEFA je kaznila Zenit iz Sankt Peterburga sa 50.000 evra zbog nereda njegovih navijača na utakmici Lige šampiona prošlog meseca protiv kiparskog APOEL-a (0:0).

Taj meč je 23. novembra u Sankt Peterburgu dva puta prekidan nakon što su navijači Zenita ubacivali dimne rakete u teren.

Nemački sudija Feliks Brih bio je primoran da utakmicu na stadionu "Petrovski" prekine na tri minuta u prvom i na sedam minuta u drugom poluvremenu zbog gustog dima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ruski klub izbegao je kaznu zabrane igranja pred praznim tribinama na domaćem terenu.

Zenit se plasirao u nokaut fazu Lige šampiona, a žreb parova osmine finala na programu je u petak.

Povezane vesti: APOEL u osmini finala, Barsa bolja od Milana, "sedmica" Valensije!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA kaznila Zenit

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2011

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) kaznila je danas Zenit iz Sankt Peterburga, jer su navijači na utakmici Lige šampiona palili baklje, pa je zbog dima dva puta prekinut meč.

Nastavak na Sportske.net...

UEFA kaznila Zenit sa 50.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2011

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Zenit iz Sankt Peterburga sa 50.000 evra zbog nereda njegovih navijača na utakmici Lige šampiona prošlog meseca protiv kiparskog APOEL-a (0:0)...Taj meč je 23. novembra u Sankt Peterburgu dva puta prekidan nakon što su navijači Zenita ubacivali dimne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zenit kažnjen sa 50.000 evra

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Dec.2011

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas Zenit iz Sankt Peterburga sa 50.000 evra zbog nereda njegovih navijača na utakmici Lige šampiona prošlog mjeseca protiv kiparskog APOEL-a (0:0). Taj meč je 23. novembra u Sankt Peterburgu dva puta prekidan nakon što su navijači Zenita ubacivali...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Seltik bez žalbe na kaznu UEFA

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 15:30

Škotski fudbalski klub Seltik saopštio je da neće uložiti žalbu na kaznu, koju je izrekla Evropska fudbalska unija (UEFA) zbog neprimerenog ponašanja navijača na meču protiv francuskog Rena u Ligi Evrope...UEFA je kaznila Seltik sa 15.000 evra pošto su navijači tog kluba pevali pesme posvećene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.