Zbog vizije i punih tribina Zvezda sprema novi ugovor Prosinečkom

Izvor: Blic, 28.Mar.2012, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog vizije i punih tribina Zvezda sprema novi ugovor Prosinečkom

Čak i da ne osvoji ni jedan trofej ove sezone, Robert Prosinečki bi njen kraj mogao da dočeka sa novim ugovorom sa Crvenom zvezdom, čija je uprava prilično zadovoljna onim što je trener postigao sa crveno-belima.

Prema navodima "Sporta”, stratega ekipe sa Marakane uskoro očekuje ponuda da saradnju produži sve do leta 2014, odnosno da još dve pune sezone bude šef stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvene zvezde.

"Prosinečkom je posle odlaska sportskog direktora Ivana Adžića poverena selekcija tima: od fudbalera koje je trebalo dovesti na Marakanu do transfer liste i određivanja koga će od igrača zadržati u profesionalnom pogonu”, navodi "Sport”, dodajući da uprava ocenjenje "da je učinjen dobar posao, što se manifestuje i velikom odzivom navijača koji pune tribine”, te da čelnici Zvezde smatraju "da bi kao podršku treneru za dobru viziju i strategiju trebalo odmah ponuditi potpisivanje novog ugovora za dve naredne sezone”.

Crvena zvezda je trenutno drugoplasirana u šampionatu Srbije sa šest bodova manje u odnosu na lidera, Partizan, kog je pobedila sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa na svom terenu.

Povezane vesti: Prosinečki: Zvezda ima najbolju ekipu u Srbiji Prosinečki: Zvezdina snaga? Onih 130.000 ljudi na poslednja tri meča Prosinečki: Ovog puta su oni stvarali šanse, a mi smo pobedili Ilić: Idemo na Marakanu da prođemo u finale Kupa Grant: Od prvog dana slušam samo o "večitom derbiju"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koprivica: Samo da bude majstorice!

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2012

U meču u kojem je eventualni poraz značio kraj sezone, Crvena zvezda je posle velike borbe uspela da slavi protiv večitog rivala i produži polufinalnu seriju plej ofa.. Partizan je bio nadomak plasmana u finale, vodio je u taj-breku sa 13:12, ali ovoga puta nije izdržao do kraja. Zapravo, sada su...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Zvezda daje Prosinečkom novi ugovor

Izvor: B92, 28.Mar.2012

Fudbalski klub Crvena zvezda planira produžetak saradnje sa Robertom Prosinečkim, bez obzira na rezultate crveno-belih' do kraja sezone...U klubu iz Ljutice Bogdana zadovoljni su Prosinečkim i ponudiće mu novi ugovor pre isteka tekuće sezone...U redovima crveno-belih' izuzetno su zadovoljni poslom...

Nastavak na B92...

Zvezda sprema novi ugovor za Prosinečkog

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Mar.2012

Robert Prosinečki uživa veliko povjerenje u Crvenoj zvezdi i, bez obzira na krajnji ishod sezone, Upravni odbor će mu, kao nagradu za dobru strategiju u stvaranju tima, ponuditi potpisivanje novog ugovora do juna 2014. godine. Renoviranje tima u zimskoj pauzi za sada se pokazalo kao pun pogodak i...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.