Zaza doneo pobedu Slepim miševima, debitovao Maksimović (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaza doneo pobedu 'Slepim miševima', debitovao Maksimović (video)

Valensija je trijumfalno ušla u novu sezonu.

Na 'Mestaji' je pao Las Palmas.

"Kanarince" je srušio Simone Zaza, strelac jedinog gola na meču u 22. minutu, a "medveđu uslugu" svojim saigračima učinio je Alen Halilović desetak minuta kasnije, pošto je dobio direktan crveni karton zbog veoma neopreznog i oštrog starta nad levom bekom domaćih Gajom.

Sa igračem više na terenu Valensija je bez većih probelma sačuvala minimalnu prednost i upisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri boda na statru sezone. Pobeda je mogla da bude i ubeldjivija, Kanselo, Zaza i Santi Mina su imali dobre prilike za gol u drugom poluvremenu, ali je ostalo 1:0.

Dodajmo da je derbi u Primeri zabeležio reprzentativac Srbije Nemanja Maksimović, koji je u 89. minutu utakmice ušao u igru umesto Solera, inače asistenta kod Zazinog gola.

U Valensiji su se pribojavali ovog duela, budući da su prošle sezone 'Slepi miševi' oba puta ubedljivo poraženi od ovog rivala u prvenstvu, bilo je 2:4 na 'Mestaji' i 3:1 na 'Kanarima', mada sada nije bilo Kevina Prinsa Boatenga da im zagorča život.

Zanimljivo, Valensija je na pobedu protiv Las Palmasa na svom stadionu čekala skoro 16 godina, od septembra 2001. godine.

Nešto ranije, minimlac na svom bunjištu upisao je i Leganjes protiv Deportiva iz Alavesa, više o tome u nastavku:

Počela Primera, Alaves poražen u predgrađu Madrida https://t.co/Ul770nzGIf

— Sportske.net (@sportske) August 18, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zaza doneo pobedu Valensiji, debi Maksimovića

Izvor: B92, 19.Avg.2017

Fudbaleri Valensije pobedili su na svom terenu Las Palmas u prvom kolu Primere – 1:0 (1:0)...Strelac jedinog gola koji je rešio pitanje pobednika bio je Simeone Zaza u 22. minutu meča...Samo desetak minuta kasnije Alen Halilović je zbog oštrog starta nad Gajom zaradio direktan crveni karton, pa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.