Završena priča, Mančester siti se rešio Nasrija!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena priča, Mančester siti se rešio Nasrija!

Gotovo je, Samir Nasri je potpisao ugovor sa novim klubom.

Mančester siti se danas na zvaničnom sajtu oprostio od Samira Nasrija.

Fudbaler iz Francuske koji je u klub stigao 2011. godine je u 176 nastupa za tim iz Mančestera postigao 27 golova, osvojio je i dve titule šampiona Engleske, dva Liga kupa i Komjuniti šild.

Danas je Nasri potpisao ugovor sa Antalijasporom, klubom iz Turske koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veoma bogat, što dokazuje i njegova nova plata.

Nasri će imati oko 4 miliona evra godišnje, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Inače, Mančester siti je zaradio 8 miliona evra za ovaj transfer 30-godišnjeg plejmejkera.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barnli potrošio 15 miliona funti za napadača!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017

Rekord!..Na zvaničnom sajtu Barnlija je objavljena informacija da je u klub stigao napadač sa Novog Zelanda, Kris Vud, i to za rekordnu sumu novca...Ovaj napadač koji ima 25 godina stiže iz Lids junajteda, a cena koju je Barnli morao da plati za njega iznosi 15 miliona funti...Vud je bio najbolji...

Nastavak na Sportske.net...

Roma se rešila jednog od najskupljih ikada (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017

Za njegove usluge je uprava "Vučice" svojevremeno izdvojila jednu od najvećih svota u istoriji kluba...Huan Iturbe je napustio Romu...Ponovo je otišao na pozajmicu, ali ovaj odlazak verovatno znači i njegovo zbogom klubu sa "Olimpika"...Naime, Paragvajac je pozajmljen Tihuani na godinu dana, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.