Zaplenjena tona kokaina, uhapšeni srpski državljani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena tona kokaina, uhapšeni srpski državljani

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje između Kariba i Evrope, saopštila je danas francuska vlada.

Uhapšena su četiri srpska državljana, naveli su zvaničnici.

Portugalska policija je zaplenila kokain na jednom jedranjaku u noći između 27. i 28. maja, a to je rezultat zajedničke istrage" Francuske i Velike Britanije, navedeno je u saopštenju iz francuske vlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"To je najveća zaplena kokaina do sada u regionu Azorskih ostrva" (udaljenih oko 1.500 kilometara od portugalske obale), navele su portugalske vlasti , dodajući da su uhapšena ; četiri srpska državljana i jedan Nemac, koji su stari između 29 i 54  godine.

Vrednost zaplenjene droge procenjena je na više od 70 miliona evra.

Kod obala Škotske je 23. aprila na  jednom tegljaču zaplenjeno više od tri tone kokiana, što je takođe rezultat zajedničke istrage Francuske i Velike Britanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CARSKI ULOV U ATLANTIKU: Zaplenjena tona kokaina, pohapšeni srpski državljani

Izvor: Kurir, 30.Maj.2015

Uhapšena su četiri srpska državljanina, a portugalska policija je zaplenila kokain na jednom jedranjaku u vodama kod Azorskih ostrva, u noći između 27. i 28. maja, što je bio rezultat zajedničke istrage Francuske i Velike Britanije..PARIZ -  Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno...

Nastavak na Kurir...

Zaplijenjena tona kokaina, uhapšeni Srbi

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2015

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplijenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije namjeravala da švercuje između Kariba i Evrope...Uhapšena su četiri srpska državljana, naveli su francuski zvaničnici, piše B92...Portugalska policija je zaplijenila kokain na jednom jedrenjaku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Francuska vlada: Zaplenjena tona kokaina, uhapšeni srpski državljani

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2015

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje između Kariba i Evrope, saopštila je danas francuska vlada...Uhapšena su četiri srpska državljana, naveli su zvaničnici...Portugalska policija je zaplenila kokain...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.