ZOI: Kuzmina odbranila titulu u sprintu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOI: Kuzmina odbranila titulu u sprintu

Slovačka biatlonka Anastasija Kuzmina osvojila je zlatnu medalju u sprintu na 7,5 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.
(FOTO: AP)
Kuzmina je trku završila za 21 minut, šest sekundi i osam stotinki, dok na strelištu nije imala promašaj.
Srebrnu medalju osvojila je Ruskinja Olga Viluhina, koja je zaostajala 20 sekundi, dok se bronzanim odličjem okitila Vita Semerenko iz Ukrajine.
Beloruskinja Darija Domračeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koja je bila jedna od favorita za zlato, zauzela je deveto mesto, dok je Norvežanka Tora Berger bila 10.
Kuzmini je ovo drugo zlato na ZOI, pošto je pre četiri godine u Vankuveru takođe slavila u ovoj disciplini.


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo zlato za Kuzminu, Slovakinja bez premca u bijatlonu

Izvor: Blic, 09.Feb.2014

Slovačka bijatlonka Anastasija Kuzmina osvojila je zlatnu medalju u sprintu na 7,5 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. ..Kuzmina je trku završila za 21 minut, šest sekundi i osam stotinki, dok na strelištu nije imala promašaj...Srebrnu medalju osvojila je Ruskinja Olga Viluhina,...

Nastavak na Blic...

ZOI, SANKANJE: Zlato za Loha, Cegeler do medalje na šestim vezanim Igrama

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2014

Nemac Feliks Loh osvojio je zlatnu medalju u sankanju na Zimskim olimpijskim igrama u ruskom Sočiju, čime je odbranio titulu osvojenu u Vankuveru, 2010. godine.. (FOTO: AP). Loh (24) je za sobom ostavio ruskog veterana Alberta Demčenka (42) i Italijana Armina Cegelera (40), koji je osvojio bronzu.. Nemac...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.