Vukić ostaje u Partizanu

Izvor: B92, 24.Jan.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukić ostaje u Partizanu

Iako se poslednjih dana mnogo spekulisalo o njegovom odlasku, Zvonimir Vukić ostaće u Partizanu još najmanje godinu dana.

Vukiću je na kraju prvog dela sezone istekao ugovor sa 'crno-belima', ali je posle nekoliko dana pregovora postigao novi dogovor sa šampionom Srbije.

Dogovor je postignut u utorak ujutro, posle sastanka sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, koji je insistirao da ugovor bude na godinu dana. Vukić je želeo da produži ugovor na dve godine, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pristao na Đurićeve uslove.

Moja lična želja, ali i želja koordinatora za sportska pitanja Alberta Nađa bila je da Vukić ostane kod nas. Nismo želeli da prekinemo saradnju sa njim, ali zbog njegovog godina, ali i prekomande mladih igrača iz Teleoptika, nismo mogli da pristanemo na dužu saradnju. On je to razumeo i bez problema smo se dogovorili", rekao je Đurić za B92.

Pored toga, Partizan je dobio pojačanja u vidu Miloša Jojića i Miloša Ostojića, dosadašnjih igrača Teleoptika, koji su potpisali prve profesionalne ugovore na četiri godine. Jojić je 1992. godište, dok je Ostojić godinu dana stariji, a obojica su istakli da im je velika čast što će igrati u ’crno-belom’ dresu.

Nađ je, takođe, istakao da Lamin Dijara za sada ostaje u Partizanu, pošto nije došlo do dogovora sa kazahstanskom Aktobeom, dok je Luka Stojanović bez dozvole prešao u lisabonski Sporting. Zanimljivo je Stojanovićev menadžer Pini Zahavi, čovek koji je doveo Avrama Granta u Partizan.

Posle problema oko priprema u Dubaiju, ’crno-beli’ su odlučili da ih obave u Izraelu, a tamo putuju u sredu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvonimir Vukić ostaje u Partizanu

Izvor: Blic, 24.Jan.2012

Saga između Zvonimira Vukića i Partizana je konačno gotova pošto će iskusni vezista nositi crno-beli dres i sledećih godinu dana...Partizan će od ove zime biti jači i za dvojicu igrača iz omladinskog pogona Miloša Ostojića i Miloša Jovića koji su potpisali prvi profesionalni ugovor na četiri...

Nastavak na Blic...

Džejms stigao u Beograd, čeka se dogovor sa Arisom

Izvor: TvojPortal.com, 24.Jan.2012

Izvor: pressonline. Dojučerašnji član grčkog Arisa, Amerikanac Dominik Džejms, stigao je u Beograd kako bi uskoro potpisao ugovor sa srpskim šampionom Partizanom MTS u kojem će na mestu plejmejkera zameniti nedavno "odbeglog" Ejsija Loa.. . . Iako se iz Partizana još niko zvanično nije obratio...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.