Izvor: TvojPortal.com, 24.Jan.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms stigao u Beograd, čeka se dogovor sa Arisom

Izvor: pressonline
Dojučerašnji član grčkog Arisa, Amerikanac Dominik Džejms, stigao je u Beograd kako bi uskoro potpisao ugovor sa srpskim šampionom Partizanom MTS u kojem će na mestu plejmejkera zameniti nedavno "odbeglog" Ejsija Loa.


Iako se iz Partizana još niko zvanično nije obratio javnosti, Džejms će sa "crno-belima" potpisati ugovor do kraja sezone, uz to što bi mogao da napusti ekipu na kraju tekuće sezone ukoliko dobije bolje uslove od one >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << koju ima u beogradskom timu. Sada ostaje samo da operativci Partizana postignu dogovor sa Arisom, koji je Džejmsu zapretio neizdavanjem ispisnice zbog toga što sa ekipom nije otputovao na gostovanje ukrajinskom Donjecku. Ipak, gotovo je sigurno da će Džejms karijeru nastaviti u Partizanu, pošto je očigledno da više nema nameru da nastupa za grčki tim, koji se nalazi u finansijskim problemima.

Džejms (25 godina, 180 cm) u Evropi igra od 2010, prvi klub bio mu je turski Mersin, isto kao i nekadašnjem ljubimcu „grobara" Lesteru Mekejlebu. Za Aris je u tekućoj sezoni odigrao 21 utakmicu. U Evrokupu je na sedam utakmica beležio 14,7 poena, 2,6 skokova, 2,3 asistencije, 1,4 ukradenih i 2,4 izgubljenih lopti. U Grčkom prvenstvu je na 14 mečeva imao prosek od 14,5 poena, 2,1 skoka, 4,1 asistencija, 1,9 osvojenih i isto toliko izgubljenih lopti.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkapartizantransferi
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.