Vujošević mora da plati 6.000 evra, Radnički duplo manje

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević mora da plati 6.000 evra, Radnički duplo manje

Nova kazna stigla je u Humsku iz ABA lige. Adresirana je na Duška Vujoševića, trenera Partizana koji je kažnjen sa još 6.000 evra!
Ovoga puta šef struke crno-belih kritikovao je sudije posle meča u Kragujevcu, zbog čega je usledila još jedna kazna od strane Josipa Bilića, direktora ABA lige.
Rukovodioci regionalnog takmičenja ove sezone su već dva puta suspendovali Vujoševića uz, naravno, novčane kazne.
Istovremeno, „čestitka” je stigla i u Kragujevac zbog dešavanja na istoj utakmici.
Naime, ABA liga je procenila da je Radnički loše organizovao derbi protiv Partizana dopustivši da se istaknu majice sa neugodnim natpisima na račun trenera Partizana Duška Vujoševića, odnosno činjenice da su se iste majice našle i na pojedinim domaćim igračima posle utakmice.
Zbog toga će Radnički platiti 3.000 evra!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA Duleta kaznila sa 6.000, Radnički sa 3.000 evra

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2013

Čelnici regionalne košarkaške lige Vujoševića kaznili zbog komentarisanja sudija, dok će Kragujevčani ispaštati "grehe" loše organizovanog meča i majica sa ružnim natpisom na račun trenera crno-belih

Nastavak na Telegraf.rs...

Nove sankcije: Vujoševiću 6.000 evra zbog kritike sudija, kažnjen i Radnički

Izvor: Blic, 04.Feb.2013

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kažnjen je od ABA lige sa 6.000 evra zbog kritikovanja sudija meča 19. kola ovog takmičenja protiv Radničkog. Kragujevački klub kažnjen je dvostruko nižim iznosom zbog loše organizacije utakmice...Vujoševiću je ovo nova novčana sankcija, a dva...

Nastavak na Blic...

Dule opet ''puni kasu'' ABA lige

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2013

Nova sankcija za trenera Partizana Duška Vujoševića od strane disciplinskih organa regionalnog takmičenja. Ovog puta nema suspenzije, već je u pitanju ''samo'' novčana kazna.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.