Vučica slomila Karpi, Džeko konačno pogodio

Izvor: RTS, 13.Feb.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" slomila Karpi, Džeko konačno pogodio

Roma slavila na gostovanju protiv Karpija sa 3:1. "Vučica" slomila otpor borbenog domaćina u drugom poluvremenu, kada su pogađali Dinj, Džeko i Salah. Jedini gol za Karpi postigao je Lazanja.
Roma pokazuje da podiže formu iz meča u meč, a trener Lučano Spaleti svakako može biti zadovoljan posle nove pobede, na gostovanju Karpiju - 1:3.

U prvom meču 25. kola Serije A, Roma je do nova tri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << boda stigla u drugom poluvremenu. 
Prvo je Lukas Dinj zatresao mrežu u 56. minutu, ali je prednost Rome trajala svega pet minuta, pošto je izjednačio Lazanja.
Međutim, u poslednjih deset minuta, Roma je stigla do važna tri boda. Prvo je pogodio Edin Džeko u 84. minutu, a minut kasnije i Mohamed Salah.
Roma se ovom pobedom popela na treće mesto, i ima 47. bodova. Karpi, sa druge strane, je na pretposlednjem 19. mestu, sa 19. bodova.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostić junak Štutgarta, pobede Dortmunda i Leverkuzena! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016

Pobede Borusije Dortmund, Bajer Leverkuzena, ali i Štutgarta u čijoj pobedi nad Hertom je strelaci bio i naš Filip Kostić...Srpski reprezentativac Filip Kostić postigao je svoj treći gol ove sezone u Bundesligi u pobedi nad Hertom rezultatom 2:0...Mrežu Herte načeo je Die u 51. minutu, da bi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.