Vraćeni navijači Partizana

Izvor: B92, 03.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćeni navijači Partizana

Pripadnici policije vratili su 59 navijača Partizana iz Nikšića i Republike Srpske, sa graničnog prelaza Meheov Krš, između Srbije i Crne Gore.

Oni su se bilu uputili u Novi Pazar na utakmicu Novi Pazar - Partizan, a kod njih su pronađene baklje i fantomke.

Inače, ova utakmica 16. kola Jelen Superlige Srbije je proglašena događajem visokog bezbednosnog rizika, pa će ponašanje publike biti snimano. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na stadionu će osim navijača Novog Pazara i Partizana biti i gupa od 20 navijača turskog Fenerbahčea, koji su sinoć stigli iz Istanbulu da pomognu prijateljima iz domaćeg kluba.

Istovremeno, U MUP-u kažu i da je grupa navijača Crvene zvezde kamenovala nekoliko izloga u železničkoj stanici Lapovo Varoš.

Oni su, kako se navodi, izašli iz voza koji se iz pravca Niša kretao ka Beogradu gde Zvezda igra sa Spartakom iz Subotice.

Utakmica Novi Pazar - Partizan počinje u 14 časova, dok Crvena zvezda od 17 časova dočekuje Spartak. Mečevima 16. kola se nastavlja srpski šampionat posle zimske pauze.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Partizana iz Crne Gore i Republike Srpske vraćeni sa granice

Izvor: Blic, 03.Mar.2012

Pripadnici policije vratili su 59 navijača Partizana iz Nikšića i Republike Srpske, sa graničnog prelaza Meheov Krš, između Srbije i Crne Gore, koji su se uputili na utakmicu između Novog Pazara i Partizana...Navijači su vraćeni nakon što su kod njih pronađene baklje i fantomke...Inače, ova...

Nastavak na Blic...

Navijačima Partizana zabranjen dolazak u Novi Pazar

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2012

Navijačima Partizana iz Crne Gore i Republike Srpske koji su krenuli na utakmicu između Novog Pazara i crno-belih nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.