Vraća Ančića na teren

Izvor: Press, 02.Jul.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća Ančića na teren

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle osvajanja titule na turniru u Istbornu rekao je da je uvek lep osećaj kada se osvoji turnir na travi, podlozi na kojoj se ne igra često.
Foto: Profimedia
On je dodao da je to svakako najbolja nadogradnja uoči Vimbldona gde će u stručnom štabu imati novo lice - Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ančića.
"On je moj veoma dobar prijatelj, igrao je polufinale Vimbldona, pobedio je Federera svojevremeno. Bio je veoma talentovan, ali nije imao sreće sa povredama, pa je morao da prekine karijeru. Otišao je u drugom smeru, sada je u finansijskom biznisu, ali ja sam ga ubedio da se vrati na teren i srećan sam što ćemo biti zajedno u Londonu. Uživaću sa njim i Agasijem", rekao je Đoković. 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Federer

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PROBAO TRAVU NA VIMBLDONU: Novak imao prvi trening sa Agasijem i Ančićem

Izvor: Kurir, 02.Jul.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na Vimbldonu će imati novo lice u stručnom štabu. Pored Agasija u boksu će se naći i bivši hrvatski teniser Mario Ančić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.