Vijesti: Džikić najmanje dve godine u Budućnosti

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijesti: Džikić najmanje dve godine u Budućnosti

Doskorašanji trener Partizana Aleksandar Džikić u četvrtak će doputovati u Podgoricu, a najkasnije u petak će biti promovisan u trenera Budućnost Volija.

Svi detalji ugovora su dogovoreni posle desetak dana pregovora, pa će Džikić najvjerovatnije najmanje naredne dve sezone biti na klupi crnogorskog šampiona, prenose „Vijesti“.

Kako navode crnogorski mediji, ne bi bilo iznenađenja da se istog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana promovišu i prva pojačanja – Nikola Ivanović i Danilo Nikolić.

Srpski stručnjak preuzeo je klub iz Humske u januaru 2016. godine, u teškom trenutku u kom se ekipa nalazima, i uspeo da stigne od donjeg dela tabele do petog mesta u ABA ligi, kao i finala Kupa Radivoja Koraća.

Četrdesettrogodišnji trener trenersku karijeru započeo je još 1994. godine, kao asistent u Beovuku, gde je tri sezone kasnije postao i glavni trener. Potom je ponovo radio kao asistent – šest godina u Partizanu i dve godine u Minesota Timbervulvsima, posle čega je samostalno radio u ljubljanskoj Olimpiji, Krki, Lijetuvos Ritasu i nacionalnoj selekciji Makedonije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Budućnost sprema promociju - I Džikić i još dva pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017

Prema poslednjim informacijama, najverovatnije će sva trojica biti zvanično predstavljeni istog dana...Par dana po okončanju sezone u Mozzart Superligi Srbije, Partizan je ostao bez trenera Aleksandra Džikića, koji je prihvatio ponudu podgoričke Budućnosti da preuzme njihov tim...Promocija još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.