Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2012, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić izašao u susret "Đavolima"

Srpski fudbaler Nemanja Vidić odgovarao navijačima Mančester Junajteda na zvaničnom sajtu "Đavola". Nemanja rekao da će se po završetku fudbalske karijere baciti na golf.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić: Volim Beograd, divio sam se Asprilji

Izvor: Sportal.rs, 28.Avg.2012

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Nemanja Vidić posle više od šest meseci pauze vratio se u tim Aleksa Fergusona, a to je bio povod i da na zvaničnom sajtu "crvenih đavola" Srbin odgovori na nekoliko pitanja navijača.

Nastavak na Sportal.rs...

Vidić voli golf i Beograd

Izvor: B92, 29.Avg.2012, 10:23

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić odgovarao je na pitanja navijača "crvenih đavola" na zvaničnom sajtu kluba...Vidić je rekao da mu je bilo teško zbog osmomesečnog odsustva sa terena zbog povrede, da planira da češće igra golf kada završi fudbalsku karijeru...Za srpskog fudbalera...

Nastavak na B92...

Vidić: Zaboravite na lep fudbal, želimo bodove

Izvor: Politika, 29.Avg.2012

MANČESTER – Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da njegov tim ne interesuje lep fudbal, već samo borba za bodove i šampionsku titulu...„Ponekad je glavni cilj da osvojimo tri boda, a ne da uživamo u igri. Želimo da igramo lep fudbal, ali naš cilj je titula. Mislim da su igrači...

Nastavak na Politika...

Vidić: Moramo da radimo bolje

Izvor: Beta, 29.Avg.2012

BEOGRAD, 29. avgusta 2012. (Beta) - Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je u sredu da su on i njegovi saigrači shvatili da ove sezone moraju bolje i jače da rade da bi osvojili titulu u Premijer ligi .

Nastavak na Beta...

Vidić: "Igramo za bodove, ne za aplauze"

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2012

Srpski internacionalac i kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić istakao je da se u tekućoj sezoni "Đavoli" neće fokusirati na igranje fudbala 'za oko' već onog koji donosi bodove i titule.

Nastavak na Sportske.net...

Vidić: Bilo je frustrirajuće gledati saigrače na treningu

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2012

Defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da su on i njegovi saigrači shvatili da ove sezone moraju bolje i jače da rade da bi osvojili titulu u Premijer ligi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.