Vermalen razbio Malagin zid! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermalen "razbio" Malagin zid! (video)

Fudbaleri Barselone nekako su uspeli da probiju sjajnu odbranu Malage u današnjem meču.

Barselona nastavlja da igra na početku sezone onoliko koliko joj je potrebno da bi ostvarila tri boda, a danas je savladana veoma dobro organizovana ekipa Malage sa 1:0 golom Tomasa Vermalena u 73. minutu meča.

Samo četiri minuta bilo je potrebno Barseloni da postigne gol na meču drugog kola Primere, ali je gol Luisa Suareza poništen zbog faula koji je napravio Urugvajac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Napadala je Barselona, prečku je pogodio Maskerano, Kameni je branio sjajno danas, Mesi nije imao sreće ni danas da postigne gol.

Ipak, u drugom su fudbaleri Barselone konačno "probili" odbranu Malage. Igrao se 73. minut, Luis Suarez je probio po levoj strani, uputio centaršut, a lopta se odbila do Vermalena koji je bio priseban i koji je sjajnim šutem poslao loptu u mrežu gostiju.

Ovo je njegov prvi gol u dresu Barselone.

Imali su fudbaleri Barselone još par napada vrednih pažnje do kraja utakmice, ali nije bilo promene rezultata, ostalo je 1:0 za ekipu sa Nou Kampa.

Imala je Malaga veliku priliku u 90. minutu kada je Čarls promašio loptu sa samo par metara od gola.

Barselona nakon dve utakmice ima 6 bodova iako je postigla samo dva gola do sada, uz niti jedan primljen. Od ove ekipe se tek treba očekivati da proradi punim intenzitetom kako se sezona bude odvijala.

Gol možete pogledati OVDE.

U prvom meču ovog dana u španskoj Primeri Real Sosijedad je odigrao 0:0 protiv ekipe Hihona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.