Vengera čeka duga suspenzija!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengera čeka duga suspenzija!

Arsen Venger je napravio glupost na meču protiv Barnlija, zbog čega ga čeka velika kazna.

Na samom kraju susreta Arsenala i Barnlija, Arsen Venger je isključen jer je napravio veliku glupost.

Naime, on je odgurnuo Entonija Tejlora, četvrtog sudiju meča, nakon što je glavni sudija Džonatan Mos dosudio penal za Barnli u nadoknadi vremena. Tako barem javljaju mediji u Engleskoj, iako Venger smatra da je druga stvar razlog njegovog isključenja.

Da vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podsetimo, Arsenal je na kraju slavio sa 2:1 golom Aleksisa Sančeza iz penala u 8. minutu nadoknade.

"Žao mi je svega. Morao sam da ućutim, izvinjavam se zbog svega", rekao je Arsen Venger.

"Nije to bilo ništa loše, rekao sam nešto što čujete svaki dan, devet od deset puta nećete biti isključeni u fudbalu", rekao je Venger.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FA optužio Vengera za nedolično ponašanje

Izvor: RTS, 23.Jan.2017

Fudbalski savez Engleske optužio je trenera Arsenala Arsena Vengera za nedolično ponašanje prema četvrtom sudiji na premijerligaškoj utakmici protiv Barnlija. . .Venger je na utakmici protiv Barnlija, u sudijskoj nadoknadi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.