Veliko razočaranje za Užičane, dan posle gostovanja Orlova

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko razočaranje za Užičane, dan posle gostovanja ''Orlova''

Ljubitelji fudbala u Užicu imali su juče priliku da na delu vide naše najbolje fudbalere, predvođene novim selektorom Slavoljubom Muslinom, a već danas je usledio povratak u surovu realnost.

Naime, danas je odigrano pretposlednje kolo Prve lige Srbije, posle kojeg je i teoretski postalo jasno da će se ekipa Slobode iz Užica preseliti u još jedan rang niže - u Srpsku ligu Zapad!

Užičani su danas gostovali ekipi Sinđelića, uspeli da osvoje bod (1:1), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali im to nije bilo dovoljno da zadrže nadu u opstanak. Još bolnije je to što je Sloboda bila na pragu pobede, ali je u finišu primila gol koji ju je i definitivno izbacio iz Prve lige Srbije za narednu sezonu.

Loše vesti i za Lozničane, koji su takođe ispali iz ovog ranga takmičenja, posle današnjeg poraza od Sloge iz Petrovca na Mlavi (2:0).

Podsetimo, kragujevački Radnički je davno otpisan, ova ekipa je danas pretrpela još jedan ubedljiv poraz, ovoga puta na gostovanju novom superligašu Bački (4:1), a ostalo je još da u poslednjem kolu saznamo i četvrtog putnika u niži rang takmičenja.

U ovom trenutku je najbliža tome ekipa Donjeg Srema, koja je zadržala nadu današnjim trijumfom u Zemunu (1:0), pa će o opstanku odlučivati na svom terenu u poslendjem kolu, i to protiv direktnog rivala, ekipe Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Prva liga Srbije, 29. kolo

Dinamo - ČSK 0:0

Sloga PM – Loznica 2:0 (1:0)

Kolubara – Inđija 1:2 (0:2)

Bačka - Radnički 1923 4:1 (4:0)

Bežanija – Proleter NS 2:1 (1:1)

BSK - Napredak 1:0 (1:0)

Sinđelić – Sloboda 1:1 (0:0)

Zemun - Donji Srem 0:1 (0:0)

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.