Varvari ne mogu na Partizan

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Varvari" ne mogu na Partizan

Košarkaški klub Partizan neće dozvoliti ogranizovanim navijačkim grupama iz Podgorice da prisustvuju meču sa Budućnosti u Pioniru u nedelju.

Veliki rivala će u 13. kolu ABA lige igrati veoma važan duel koji bi mogao da odlučuje u borbi za plasman u plej-of regionalnog takmičenja.

"Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, naš klub neće dozvoliti ulaz organizovanim grupama navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Podgorice u dvoranu Pionir", navodi se u saopštenju Partizana NIS.

Podgorički klub, komentarišući saopštenje Partizana, objavio je da nije ni planirao organizovani odlazak navijača na meč sa Partizanom.

Duel Partizana NIS i Budućnosti Voli igra se u nedelju od 19 časova u hali Pionir. Budućnost ima skor 10-2, a Partizan 6-6 u ABA ligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - "Varvarima" zatvorena vrata "Pionira" (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2014

Derbi susret 13. kola ABA lige između Partizana i Budućnosti proteći će bez prisustva navijača gostujućeg tima kojima je domaćin zabranio ulazak u halu "Pionir".

Nastavak na Sportske.net...

Partizan zabranio Varvarima ulaz u "Pionir"

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 14:31

Košarkaši Partizana NIS u nedelju će dočekati podgoričku Budućnost VOLI u utakmici 13. kola ABA lige, a meč koji će početi u 19 časova u beogradskoj dvorani "Pionir" proglašen je visokorizičnim...Zbog toga, kako bi se sprečila bilo kakava planirana ili neplanirana namera u izazivanju nereda...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.