Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Jedan od najlepših golova u istoriji Premijer lige delo je Hrvata (VIDEO)

Mario Stanić je pre Čelsija igrao u Željezničaru, Hajduku, Hihonu, Benfiki, Brižu, a potom i Parmi, da bi u julu 2000. prešao u Čelsi. A na debiju je postigao jedan od najlepših golova u Premijer ligi.
Tog 19. avgusta 2000. Stanić je prvi put igrao za Čelsi, i to protiv Vest Hema. 
Vodio je Čelsi sa 2:1 golovima Haselbajnka i Zole, dok je jedini pogodak za „čekićare“ bio delo Di Kanija.
Tada je Denis Vajs dodao loptu na polovini terena Staniću.
Novopridošli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaler ju je fantastično prebacio preko sebe, dočekao je na koleno, podigao još jednom, nakon čega je uputio pravu bombu ka golu Hislopa, koji je paradom samo ulepšao jedan od najlepših golova u istoriji lige.
Do kraja meča je postigao još jedan pogodak, mada je ovaj prvi našao svoje mesto među deset najlepših golova u periodu od 2000 – 2010. godine, iza Bergakmpa, Anrija, Zole i Kristijana Ronalda.
Uživajte u ovom golu o kom će se još dugo pričati:
(Youtube/MrMcGroin)
 
The post VREMEPLOV: Jedan od najlepših golova u istoriji Premijer lige delo je Hrvata (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ko su najproduktivniji napadači Premijer lige?

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2017

Ovaj statistički podatak će nam dati odgovor...Sutra će se odigrati poslednje kolo u Premijer ligi, Čelsi je prvak, u niži rang će Sanderlend, Midlsbro i Hal...Što se tiče individualnih učinaka, najbolji strelac lige je trenutno Hari Kejn, koji je sa četiri gola protiv Lestera došao do cifre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.