(VIDEO) Pogledajte autogol igrača Vest Hema i kako je David Silva pao u nesvest

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pogledajte autogol igrača Vest Hema i kako je David Silva pao u nesvest

"Građani" pobedili "čekićare" 2:0, a meč obeležio spektakularni autogol Kolinsa i teška povreda španskog fudbalera

Fudbaler Vest Hema Džejms Kolins postigao je atraktivan gol na utakmici sa Mančester sitijem, kome je tako "otvorio vrata" pobede.

Kolins je u 18. minutu nespretno reagovao na centaršut Hesusa Navasa sa desnog krila i sa ivice šesnaesterca lobovao svog golmana Adrijana. Zaista spektakularan autogol kakav se retko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << viđe.

Tako je Mančester siti poveo 1:0, a konačan rezultat 2:0 postavio je Serhio Aguero pogotkom u 36. minutu, a i tada je asistenciju "upisao" Hesus Navas.

Utakmicu je obeležila i teška povreda Davida Silve. Španac iz Sitija dobio je jak udarac od Šeika Kujatea, ostao je bez na kratko svesti, pa je u 75. minutu iznet sa terena.

Mančester siti je četvrti na tabeli posle 33. kola, sa 64 boda, jednim manje od Mančester junajteda, a dva iza Arsenala, koji ima i meč manje. Vest Hem nije pobedio ni u trećoj uzastopnoj utakmici. "Čekićari" su deseti sa 43 boda.

manchester city v. west ham united David Silva... by mszabi

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.