VIDEO: Evrogol Komazeca u AFC kupu

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evrogol Komazeca u AFC kupu

Srpski fudbaler Nikola Komazec, novi član ekipe Južne Kine iz Hong Konga, postigao je važan gol na svom debiju u AFC Kupu, drugom po veličini kontinentalnom takmičenju u Aziji.

Ekipa Južna Kina plasirala se u četvrtfinale takmičenja gde je u prvom susretu sa braniocem trofeja, Džohor Darul Ta’zimom odigrala 1:1. Gosti iz Malezije su poveli u 22. minutu golom Horhea Perejre Diasa, da bi u poslednjim momentima utakmice, u četvrtom minutu sudijske nadoknade, Komazec doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nadu svom timu pred revanš. Srpski fudbaler je postigao gol posle sjajnog udarca levom nogom iz okreta, sa ivice kaznenog prostora, na ogromno oduševljenje domaće publike.

28-godišnji centarfor je tako na najbolji mogući način započeo svoju karijeru u Hong Kongu, pošto je prethodno, na svom debiju u nacionalnom šampionatu, postigao jedini gol za Južnu Kinu na otvaranju sezone protiv BCGS Hong Kong Saplinga.

Napadaču iz Vrbasa ovo je četvrti klub u Aziji, pošto je prethodno igrao za tajlandske Suphanburi i Pataju Junajted, kao i za korejski Busan. Komazec je profesionalnu karijeru započeo u Hajduku iz Kule, posle čega je bio član rumunskog Petrolula. Sa slovenačkim Mariborom je igrao u Ligi Evrope, a sjajne rezultate ostvario je i u Sarajevu gde je za polusezonu postigao 14 golova. U Evropi je igrao još i za norveški Haugesund i Dinamo Batumi, odakle je i došao u Južnu Kinu.

Revanš duel Džohora i Južne Kine igraće se narednog utorka u Maleziji.

Izvor: youtube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AFC Kup - Srbin postigao evrogol (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2016, 12:27

Srpski fudbaler Nikola Komazec, novi član ekipe Južne Kine iz Hong Konga, postigao je važan gol na svom debiju u AFC Kupu, drugom po veličini kontinentalnom takmičenju u Aziji...Ekipa Južna Kina plasirala se u četvrtfinale takmičenja gde je u prvom susretu sa braniocem trofeja, Džohor Darul...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.