VELIKAN POSRĆE Juve bez pobede i dalje, stara dama iščupala bod iz penala!

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKAN POSRĆE Juve bez pobede i dalje, "stara dama" iščupala bod iz penala!

Fudbaleri Fjorentine i Rome zabeležili su pobede u prvim utakmicama 3. kola Serije A, dok je Juventus remizirao protiv Kjeva sa 1:1.

Posle sezone iz snova, izmenjeni Juventus nastavio je da posrće. U neverici su navijači "stare dame" gledali Hetemaja kako postiže gol već u 5. minutu, a onda i mučenje u želji da se izjednači, što je potrajalo čak do 83. minuta. "Mešale su se karte", u drugom poluvremenu su na teren poslati Pogba, Kvadrado i Mandžukić umesto Markizija, Sturara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Morate, ali je Dibala doneo bod iz penala, prvi za branioce titule.

Fjorentina je minimalnim rezultatom savladala Đenovu na svom terenu, dok je Roma bila bolja od novajlije Frosinonea sa 2:0.

Srpski reprezentativac Nenad Tomović odigrao je ceo meč za "ljubačaste" za razliku od Darka Lazovića, koji je 77. minutu ušao u igru u timu Đenove. Babakar je zaslužan za bodove, postigao je gol u 60. minutu, a saigrače je tri minuta kasnije na cedilu ostavio Badelj drugim žutim kartonom.

Rimljani su do drugog trijumfa u prvenstvu došli golovima Falkea i Iturbea u finišu prvog i drugog poluvrmena, pa imaju sedam bodova posle tri kola, dok su novajlije na dnu bez ijednog.

Serija A, 3. kolo:

Subota:

Fjorentina - Đenova 1:0 (0:0)

(Babakar 60)

Frosinone - Roma 0:2 (0:1)

(Falke 44, Iturbe 90+2)

Juventus - Kjevo 1:1 (0:1)

(Dibala 83p)

Nedelja:

12.30 Verona - Torino

15.00 Empoli - Napoli

15.00 Palermo - Karpi

15.00 Sampdorija - Bolonja

15.00 Sasuolo - Atalanta

18.00 Lacio - Udineze

20.45 Inter - Milan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.