VELEMAJSTOR! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEMAJSTOR! (VIDEO)

Zvezdo, budi srećna što ga imaš

Ludogorec ima osam, devet Brazilaca, ali Zvezdin velemajstor Aleksandar Katai sam zna više lopte od svih njih zajedno! Crveno-beli su uspeli da postignu izjednačujući pogodak u Razgradu posle fenomenalnog solo prodora kapitena i u ovom trenutku bez konkurencije najboljeg igrača beogradskog kluba.

UŽIVO: Ludogorec - Crvena zvezda

Katai je loptu primio od Cvetkovića na više od 40 metara od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gola, stuštio se kao metak prema bugarskom golmanu Stojanovu, a onda, kada su se odbrambeni igrači u zelenom postavili i kada je izgledalo da Katai neće imati kud - magija. Jedan dribling, pa drugi i rutina - 1:1.

Uživajte...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.