Uživo: Novosađanima treba čudo nakon debakla, Vojvodina - Trenčin 2:0!

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novosađanima treba čudo nakon debakla, Vojvodina - Trenčin 2:0!

Fudbaleri Vojvodine posle debakla od 4:0 igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trenčina, a od 52. minuta vode sa 2:0.

Poput Čukaričkog, i Vojvodina se suočila sa debaklom od 4:0, pa je preostalo da osvajač Kupa protiv slovačke ekipe igra za čast ili nadu, koja je probuđena u 17. minutu golom Ivanića.

Vrebao je Ivanić priliku za utrčavanje i vešto je izbegao ofsajd zamku "bocnuvši" loptu preko Volesaka, a malo je nedostajalo da Poletanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već u prvom sledećem napadu povisi na 2:0, poslao je loptu iz centra šesnaesterca pravo u ruke golmana Trenčina.

Navijači su igračima transparentom "Vojvodino, nema predaje" jasno stavili do znanja šta se očekuje, ali do kraja poluvremena nije bilo izglednije prilike za novi pogodak, pa će se žaliti za šansom Poletanovića.

Novi napadi doneli su rezultat u 52. minutu, tada je Stojanović sa ivice šesnaesterca samo vratio loptu ka Alivodiću, koji je elegantno poslao loptu u sam gornji ugao za 2:0 i euforiju na "Karađorđu".

Vojvodina - Trenčin 2:0 (1:0)

(Ivanić 17, Alivodić 54)

Vojvodina: Jovanić, Puškarić, Pankov, Pekarić, Nastić, Poletanović, Radoja, Alivodić, Ivanić, Makarić, Stojanović

Trenčin: Volesak, Holubek, Kleščik, Ramon, Kogli, Rundić, Misak, Lobotka, Simon, Da Silva, Kubik

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.