LŠ (kvalifikacije): Ludogorec u Luksemburgu overio kartu za Beograd

Izvor: Sportal.rs, 22.Jul.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kvalifikacije): Ludogorec u Luksemburgu overio kartu za Beograd

Bugarski šampion Ludogorec plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona posle dvomeča sa Dudelanžom iz Luksemburga.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludogorec je ranjiv! Bugari samo do remija u Luksemburgu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2014

Izgleda da Ludogorec uopšte nije toliko jak koliko se čini. Prvak Bugarske odigrao je samo 1:1 na gostovanju Dudelanžu, ali je uprkos iznenađujućem remiju izborio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će igrati sa pobednikom dvomeča HB Toršavn – Partizan. Roman Bezjak je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ludogorec prošao, čeka se Partizan

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2014

Prema očekivanju, bugarski šampion je večeras overio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nije uspeo da zabeleži još jednu pobedu protiv autsajdera iz Luksemburga.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.