Uživo: Crveni u šestom minutu krenuli ka tituli preko Sterlinga, Liverpul - Siti 1:0!

Izvor: Blic, 13.Apr.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Crveni" u šestom minutu krenuli ka tituli preko Sterlinga, Liverpul - Siti 1:0!

U 14:37 počinje meč 34. kola Premijer lige između Liverpula i Mančester sitija, ulog je šampionska titula u Engleskoj, a dešavanja sa Enfilda pratićemo uživo uz Blicsport.

U prvom delu sezone "građani" su u Mančesteru trijumfovali sa 2:1, a Liverpul ima priliku da se revanšira na Enfildu i napravi veliki korak ka prvoj tituli od 1990. godine.

U velikom su nizu od devet premijerligaških pobeda, Siti je u pretprošlom kolu remizirao sa Arsenalom (1:1), ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ovom meču računati na oporavljenog Kun Aguera, drugog strelca ekipe sa 15 pogodaka, ali verovatno kao džokera.

Poznati su i sastavi timova, za Liverpul će igrati Minjole, Džonson, Flanagan, Sako, Šktel, Džerard, Henderson, Kutinjo, Sterling, Suarez i Staridž. U jedanaestorci Sitija su Hart, Zabaleta, Kompani, Demikelis, Kliši, Ture, Fernandinjo, Navas, Nasri, Silva, Džeko.

Pelegrini verovatno nije želeo da rizikuje sa Aguerom, postojale su dileme oko nastupa Kompanija, ali se on našao u sastavu, dok je Aleksandar Kolarov na klupi. U taboru domaćina, Lukaš Leiva nije dobio mesto na sredini terena, Ager je ostao na klupi, a teret velikih očekivanja je na kapitenu Stivenu Džerardu i standardnoj ofanzivnoj trojci Sterling - Suarez - Staridž.

Već u šestom minutu poveo je Liverpul preko Sterlinga, koji je fintama izludeo Harta, stvorivši sebi prostor za zicer i 1:0.

U čast žrtava tragedije na Hilsborou, koja se dogodila 15. aprila pre 25 godina, meč simbolično počinje sa sedam minuta zakašnjenja (tada je meč Liverpul - Notingem Forest prekinut u 6. minutu).

Liverpul - Mančester siti 1:0

(Sterling 6)

Stadion: Enfild Sudija: Mark Klatenburg

Liverpul: Minjole, Džonson, Škrtel, Sako, Flanagan, Henderson, Džerard, Kutinjo, Sterling, Suarez, Staridž

Rezerve: Džons, Ture, Ager, Aspas, Mozes, Alen, Lukaš

Mančester siti: Hart, Zabaleta, Kompani, Demikelis, Kliši, Ture, Fernandinjo, Navas, Silva, Nasri, Džeko

Rezerve: Pantilimon, Leskot, Milner, Negredo, Kolarov, Garsija, Aguero

Premijer liga, 34. kolo:

Subota:

Kristal Palas - Aston Vila 1:0 (0:0)

(Pančon 76)

Fulam - Norič 1:0 (0:0)

(Rodaljega 40)

Sautempton - Kardif 0:1 (0:0)

(Kala 65)

Stouk - Njukasl 1:0 (1:0)

(Piters 42)

Sanderlend - Everton 0:1 (0:0)

(Braun 75 a.g.)

VBA - Totenhem 3:3 (3:1)

(Vidra 1, Brunt 4, Sesenjon 31 - Olson 34 a.g, Kejn 70, Eriksen 90+5)

Nedelja:

14.37 Liverpul - Mančester siti

17.07 Svonsi - Čelsi

Utorak, 15. april:

20.45 Arsenal - Vest Hem

Utorak, 6. maj:

20.45 Mančester junajted - Hal

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.