Uživo: Crno-beli ni sa metar nisu pogodili mrežu, Partizan - Širak 0:0, Ludogorec vodi 3:0

Izvor: Blic, 24.Jul.2013, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli ni sa metar nisu pogodili mrežu, Partizan - Širak 0:0, Ludogorec vodi 3:0

Fudbaleri Partizana od 20.45 igraju pred svojim navijačima revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka, a dešavanja sa stadiona u Humskoj možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs.

21:17(30') - Partizan umalo poveo, Volkov neprecizan

Ispadanje Aleksanjana na sredini terena mogao je Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da kazni i malo je nedostajalo da se promeni rezultat na semaforu.

Prvo je Malbašić snažno šutirao u gornji levi ugao, ali je golam Širaka Harutjunjan nekako sačuvao svoju mrežu, a na loptu je natrčao Volkov i poslalo je pored desne stative.

Bila je ovo najbolja prilika za Partiza na prilično mirnom meču za sada.

21:14(28') - Loš prijem Fofane sreća za Partizan

Dobar dupli pas odigrao je Fofana sa jednim od saigrača i mogao da izbije sam ispred Lukača, ali ga je loš prijem lopte koštao toga da se nađe u gol-šansi.

Bila je to prva prilika za igrače Širaka, koji su se pretežno orjentisali na odbranu svog gola.

21:12 - Ludogorec overio plasman u 3. kolo

Fudbaleri Ludogoreca otklonili su sve dileme oko plasmana u treće kolo, pošto su u 78. minutu meča sa Slovanom poveli 3:0 drugim pogotkom Abala.

Sada je ukupan rezultat 4:2 za bugarskog prvaka, koji čeka pobednika meča u Humskoj.

21:09(22') - Volkovu se ukazuje pomoć

Vladimir Volkov je ostao na zemlji posle jednog duela sa protivničkim igračima i trenutno mu se ukazuje lekarska pomoć, što su neki fudbaleri iskoristili da se osveže zbog velike vrućine.

20:58 - Problemi pomoćnog sudije sa zastavicom

Pomoćni sudija glavnog arbitra Joanisa Anastasijua imao je problema sa zastavicom, na delu gde je drži, pa mu gospodin zadužen za obezbeđenje u Partizanu pomogao da sredi to.

20:57(12') - I Jojić tukao preko gola

Ništa značajnije nije se dogodilo u prvih 12 minuta, gostujući fudbaleri nisu se ni trudili da napadnu, a Partizan je posle nove akcije po desnoj strani blago pripretio, kada je Miloš Jojić sa nekih 20-tak metara šutirao preko gola.

20:54(7') - Na tribinama oko 15.000, Marković oprobao šut

Tribine su se početkom meča nešto više popunile, pa Partizan ima podršku od najviše 15.000 navijača.

Prvu, kakvu-takvu priliku crno-beli su imali u sedmom minutu kada je posle akcije po desnoj strani lopta došla do Saše Markovića, a on je sa distance šutirao snažno preko prečke.

20:49 - Stojković u loži

Golman Partizana Vladimir Stojković iz lože gleda duel sa Širakom u društvu nove devojke.

20:46 - MEČ JE POČEO

20:39 - Delirijum prilikom izlaska Đemba-Đembe i Obradovića

Novi igrači Partizana Milan Obradović i Erik Đemba-Đemba izašli su pre početka utakmice ispred južne tribine, pa su pozdravljeni ovacijama.

Iskusni srpski štoper je potpisao jednogodišnji ugovor, dok se 32-godišnji kamerunski vezista danas obavezao na dvogodišnju vernost.

20:35 - Gde su navijači?

Na stadionu u Humskoj 10 minuta pre početka premijere u ovoj sezoni ima najviše 7.000 navijača, pa je jasno da je Partizan mogao da ima i veću podršku.

20:32 - Pravdu deli Kipranin Anastasiju

Glavni sudija meča u Humskoj je Joanis Anastasiju sa Kipra, odakle su mu i pomoćnici, dok je delegat Slovak Dušan Titel.

20:07 - Sastav Partizana i Širaka, Rašović napravio tri promene

Trener Partizana Vuk Rašović opredelio se za sledeći sastav: mrežu će čuvati Lukač, ispred njega u odbrani biće Aksentijević, Ostojić, povratnik Ivanov i Volkov, dva zadnja vezna su Jojić i Saša Marković, u ofanzivnom delu sredine terena Luka, Saša Ilić i Malbašić i u napadu Marko Šćepović.

U odnosu na prvi susret u Jermeniji, iz prve postave ispali su Vojislav Stanković, Ninković, Kojić, koje će zameniti Ivanov, Malbašić i Šćepović.

Za Širak će od prvog minuta zaigrati: Harutjunjan, Kjere, Hovanmisjan, Kadio, Davtjan, Aleksanjan, Hakobjan, Diop, Muradjan, Barikjan, Fofana.

19:49 - Ludogorec - Slovan 2:0

Fudbaleri Ludogoreca su izgleda rešili da ceo posao završe u prvom poluvremenu, jer su u 12. minutu udvostručili prednost, a strelac je bio Abalo.

19:45 - Ludogorec vodi od trećeg minuta

U 19:30 počeo je i susret u Bugarskoj, gde igraju Ludogorec i Slovan, a pobednik ovog meča igraće sa Partizanom, ako crno-beli preskoče Širak.

U prvoj utakmici u Bratislavi slavio je slovački prvak sa 2:1, a Ludogorec je već u trećem minutu revanša anulirao taj minus golom Stojanova.

U postavi gostiju od prvog minuta su srpski internacionalci Miloš Josimov i Marko Milinković, koji pokrivaju celu levu stranu.

Najčitanije SADA: Rašović: Dobili smo šamar na vreme i izvukli pouke, idemo napadački od početka Partizanova premijera u Humskoj, protiv Širaka za 300 dinara Rašović ne razmišlja o trećem kolu: Neće biti dobro ako se ponovi igra iz Jermenije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crno-beli ni sa metar nisu pogodili mrežu, Partizan - Širak 0:0

Izvor: Blic, 24.Jul.2013

Fudbaleri Partizana od 20.45 igraju pred svojim navijačima revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka, a dešavanja sa stadiona u Humskoj možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs. ..21:21(36') - Crno-beli baš nemaju sreće..Prosto je neverovatno šta su...

Nastavak na Blic...

Uživo: Zvezda i Voša za overu plasmana u drugu rundu, čeka se i Černomorec

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 20:45

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraće revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a tok ovih utakmica možete pratiti u blogu uživo na Blicsport.rs. Crveno-beli iz Beograda igraju na Islandu protiv IBV-a i imaju 2:0 iz prvog meča, tim sa istim klupskim bojama iz Novog Sada ima identičan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.