Uslovna kazna za Vulvehempton

Izvor: B92, 18.Feb.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslovna kazna za Vulvehempton

Premijer liga kaznila Vulverhempton uslovno, zbog izvođenja "drugog tima" na Old Traford.

Engleski fudbalski klub Vulverhempton kažnjen je uslovno sa 25.000 funti, pošto je na prvenstvenoj utakmici protiv Mančester junajteda namerno izveo oslabljeni tim, saopšteno je iz sedišta lige.

U saopštenju Premijer lige navodi se da će Vulverhempton morati da plati 25.000 funti ako još jednom "ne ispuni obaveze prema ligi i ostalim klubovima", kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to učinio na utakmici protiv Mančester junajteda prošlog decembra.

Trener Mik Mekarti je za meč protiv Junajteda promenio 10 igrača iz prve postave, u odnosu na utakmicu protiv Totenhema, tri dana ranije, koju su Vulvsi dobili sa 1:0. Vulverhempton je 15. decembra izgubio od Mančestera sa 0:3.

Mekarti je, zatim, na sledećoj utakmici protiv Barnlija vratio devet igrača u tim i Vulvsi su pobedili sa 2:0. On je tada rekao da "samo bira tim koji može da ostvari dobre rezultate".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulvsi kažnjeni jer su igrali sa drugim timom

Izvor: Blic, 18.Feb.2010

Premijer liga je kaznila Vulverhempton sa 25.000 funti, odnosno oko 28.700 evra, jer su Vulvsi u decembarskom prvenstvenom meču Mančester junajtedu suprotstavili drugi tim...Mik Mekarti, menadžer ekipe za koju nastupa i srpski reprezentativac Nenad Milijaš, tom prilikom je braniocu titule suprotstavio...

Nastavak na Blic...

FA kaznio Vulverhempton

Izvor: Sportal.rs, 18.Feb.2010

Engleski Vulverhempton kažnjen je uslovno sa 25.000 funti, pošto je na prvenstvenoj utakmici protiv Mančester junajteda namerno izveo oslabljeni tim, saopšteno je danas.

Nastavak na Sportal.rs...

Vulverhempton uslovno kažnjen

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2010

Rukovodstvo engleske Premijer lige uslovno je kaznilo Vulverhempton sa 28.000 evra, zato što je taj klub utakmicu 17. kola nacionalnog šampionata sa Mančester Junajtedom igrao sa rezervnim timom...Vulverhemton je susret sa Mančester Junajtedom odigrao sa desetoricom novih igrača u odnosu na ekipu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.