Vulverhempton uslovno kažnjen

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulverhempton uslovno kažnjen

Rukovodstvo engleske Premijer lige uslovno je kaznilo Vulverhempton sa 28.000 evra, zato što je taj klub utakmicu 17. kola nacionalnog šampionata sa Mančester Junajtedom igrao sa rezervnim timom.

Vulverhemton je susret sa Mančester Junajtedom odigrao sa desetoricom novih igrača u odnosu na ekipu koja je tri dana ranije u gostima pobedila Totenhem sa 1:0.

Nakon poraza od 3:0, u duelu sa prvakom Engleske, Vulverhemton je u sledećem kolu vratio devetoricu igrača u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvi tim i pobedio Barnli sa 2:0.

Menadžer kluba Mik Mekarti branio je taj postupak činjenicom da je želeo da sačuva i odmori glavne igrače za meč u kome je njegov tim imao mnogo veće šanse za trijumf.

Čelnici Premijer lige, nisu imali razumevanje za postupak Vulverhemptona i taj klub će, ukoliko ponovi isti prekršaj morati da plati kaznu od 28.000 evra.

"Tim postupkom Vuvlerhempton nije ispunio obaveze prema ligi i ostalim klubovima", nevedeno je, između ostalog, u obrazloženju presude Premijer lige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.