Uskoro novi detalji u istrazi o nameštanju!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro novi detalji u istrazi o nameštanju!

Povodom najnovijih dešavanja u srpskom klupskom fudbalu i sumnji u nameštanje utakmica, danas se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Policija nastavlja istragu o više utakmica fudbalskog prvenstva u Srbiji čija je regularnost sporna, a naredne nedelje biće ispitani i predsednici fudbalskih klubova, kao i igrači, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On u izjavi novinarima nije precizirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o kojim klubovima i utakmicama je tačno reč, ali je rekao da se to odnosi na dve ili tri utakmice.

Prema njegovim rečima, prošle nedelje pregledana je dokumentacija i obavljeni su razgovori sa predsednicima Zajednice prvoligaša i Fudbalskog saveza Srbije.

''U naredne dve nedelje očekujemo više detalja u ovoj istrazi'', rekao je Stefanović novinarima u Centru za vodene sportove na Adi Ciganliji, gde se danas održava pokazna vežba Prvog ronilačkog centra Žandarmerije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija istražuje više mečeva Superlige

Izvor: B92, 02.Avg.2015

Policija nastavlja istragu o više utakmica fudbalskog prvenstva u Srbiji čija je regularnost sporna...Naredne nedelje biće ispitani i predsednici fudbalskih klubova, kao i igrači, izjavio je u nedelju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Stefanović u izjavi novinarima nije precizirao...

Nastavak na B92...

MINISTAR STEFANOVIĆ: Policija (još) istražuje dve, tri utakmice fudbalskog prvenstva u Srbiji

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Prava slika srpskog klupskog fudbala… Policija nastavlja istragu o više utakmica fudbalskog prvenstva u Srbiji čija je regularnost sporna.. . Naredne nedelje biće ispitani i predsednici fudbalskih klubova, kao i igrači, izjavio je u nedelju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.. Stefanović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.