Ultrasi Sampdorije odbili Zengino izvinjenje! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ultrasi Sampdorije odbili Zengino izvinjenje! (video)

Pokušao je bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga da se izvini nakon katastrofalnog poraza svog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ali su navijači imali jasnu poruku za trenera svog kluba.

Fudbaleri Sampdorije odigrali su u četvrtak prvi takmičarski meč u novoj sezoni što je ujedno bila prilika da na klupi debituje naslednik Siniše Mihajlovića.

Znao je Valter Zenga da ga posle sjajne sezone "Dorjana" čeka težak posao ali ni u najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košmaru nije mogao da zamisli da će na prvoj zvaničnoj utakmici njegov tim primiti četiri gola.

Nakon što je Vojvodina održala fudbalski čas "Dorjanima" Valter Zenga se uputio ka tribini na kojoj su bile smeštene najvatrenije pristalice Sampdorije kako bi se izvinio i preuzeo krivicu na sebe.

Gestikulirao je legendarni golman ka navijačima i pokazivao da ne treba kriviti igrače, da svu krivicu preuzima na sebe, ali nije naišao na razumevanje. Navijači su odmahivali rukom a uzvikivali su da se gubi iz Sampdorije.

Zadržao se Valter Zenga ispred tribine nekoliko minuta a kada je video da nema vajde od izvinjavanja krenuo je ka svlačionicu a ulogu mirotvorca preuzeo je predsednik Masimo Ferero.

Prvom čoveku Sampdorije navijači su poručili da odmah smeni Zengu i da na taj način spreči dalje brukanje ekipe.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zenga: Ja sam kriv; Ferero: Navijači, izvinite

Izvor: B92, 30.Jul.2015

Trener i predsednik Sampdorije bili su šokirani, ali i iskreni posle debakla njihove ekipe u četvrtak uveče...Sampdorija je u prvom meču 3. runde kvalifikacija za Ligu Evrope pretrpela debakl na svom terenu od Vojvodine rezulatom 4:0...Kamere su kada se meč završio snimile trenera Sampe Valtera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.