Uhapšeno oko 200 fudbalskih huligana u Maroku

Izvor: Press, 12.Apr.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno oko 200 fudbalskih huligana u Maroku

Navodi se da je do incidenata došlo kada su gostujući navijači doputovali iz prestonice u Kazablanku i odmah se sukobili sa pristalicama domaćeg kluba.
Tokom nereda uništeno je ili oštećeno na desetine automobila, lokala i vozila gradskog prevoza.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Maroka nazvalo je navijačke incidente činom vandalizma i uništavanja javne i privatne imovine, dodajući da će nakon policijske istrage huligani biti oštro kažnjeni.
Utakmica je završena nerešeno 1:1, a nakon ovog remija Raja Kazablanka je sa utakmicom više zadržala vođstvo na tabeli nacionalnog prvenstva sa tri boda prednosti nad ekipom FAR Rabat.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

200 uhapšenih pred derbi Maroka

Izvor: B92, 12.Apr.2013

Više od 200 navijača uhapšeno je u Maroku, zbog nereda pred najveći derbi te zemlje, meč Rađa Kazablanke i FAR iz Rabata...Kako prenosi AFP, neredi su počeli kada su navijači rabatskog kluba stigli u Kazablanku i odmah se sukobili sa pristalicama domaćeg kluba...Tokom nereda uništeno je ili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.