Uefa: Namešten meč između Spartaka i OFK Beograda?

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa: Namešten meč između Spartaka i OFK Beograda?

Evropska fudbalska federacija obavestila je Fudbalski savez Srbije da postoji osnovana sumnja da je utakmica 26. kola Superlige između Spartaka i OFK Beograda nameštena.

"Od Uefe smo dobili prijavu sumnje da je meč između Spartaka i OFK Beograda namešten. U skladu sa našim propisima i uz pomoć nadležnih državnih organa, preduzećemo sve mere i pokrenuti istragu u cilju sakupljanja dokaza, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a sve u nameri zaštite integriteta i regularnosti takmičenja", rekao je Komesar za integritet takmičenja FSS Milivoje Mirkov za sajt Saveza.

Utakmica minulog vikenda završena je pobedom Subotičana od 2:1 (1:1).
I prvi meč ovih rivala, jesenas u Beogradu, bio je pod sumnjom, s obzirom na to da je tadašnji trener Subotičana izveo "rezervni sastav", uz objašnjenje da je čuvao najbolje igrače za sledeći meč, sa Crvenom zvezdom.
OFK Beograd je pobedio sa 2:0, a FSS je tada pokrenuo istragu i kaznio Spartak oduzimanjem četiri boda, s tim da je kasnije kazna preinačena u minus dva boda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUKA - UEFA sumnja na nameštaljku u Superligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) izrazila je sumnju u regularnost utakmica 26. kola Superlige Srbije odigrane u Subotici...Klubovi koji su se jesenas našli pod lupom zbog sumnji da su namestili prvenstveni meč na Karaburmi ponovo se nalaze na tapetu!..Fudbalski savez Srbije saopštio je...

Nastavak na Sportske.net...

Uefa sumnja da je nameštena utakmica Spartaka i OFK-a

Izvor: Beta, 17.Mar.2016

Evropska fudbalska unija (Uefa) obavestila je Fudbalski savez Srbije (FSS) da postoji osnovana sumnja da je utakmica 26. kola Superlige izmedju Spartaka i OFK Beograda nameštena. "Od Uefa smo dobili prijavu sumnje da je meč izmedju Spartaka i OFK Beograda namešten. U skladu sa našim propisima i uz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.