Udovičić čestitao Španovićevoj osvajanje srebra na EP

Izvor: Press, 13.Avg.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić čestitao Španovićevoj osvajanje srebra na EP

"Ovaj uspeh je još jedan dokaz da je sistemska podrška države individualnom sportu pravo opredeljenje koje donosi rezultate. Nakon svetske, usledila je i evropska medalja. Ivanini kontinuirani rezultati su ponos Srbije i inspiracija za nove generacije mladih atletičara da vredno radi na sebi. Atletika se, zahvaljujući Ivani i njenim kolegama iz reprezentacije, vraća na mesto najpopularnijeg sporta u Srbiji", navodi se u čestitki.

Udovičić je iskoristio priliku da i ostalim reprezentativcima Srbije poželi dobre rezultate na kontinentalnom prvenstvu u Cirihu.
Španovićeva je večeras osvojila srebrnu medalju skokom od 6,81 metara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDOVIČIĆ ČESTITAO ŠPANOVIĆEVOJ: Medalja je dokaz ispravnosti podrške individualnom sportu

Izvor: Kurir, 14.Avg.2014, 00:10

Ivanini kontinuirani rezultati su ponos Srbije i inspiracija za nove generacije mladih atletičara da vredno radi na sebi, kažeministar omladine i sporta..Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Ivani Španović osvajanje srebrne medalje u skoku u dalj na prvenstvu Evrope u Cirihu..."Ovaj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.