Udala se direktorka Partizana!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se direktorka Partizana!

Snežana Filipović, direktorka Partizana zadužena za marketing, udala se za svog izabranika golmana Milana Borjana.

Crkveno venčanje održano je u subotu u crkvi Ružica, dok je opštinsko bilo ove nedelje u 17 časova u hotelu "Hajat" pred oko 250 zvanica, među kojima su bili Bane Ružić, Milan Obućina, Vlada Mandić, Boško Đukanović..

Goste je ispred hotela dočekao gudački kvartet, a u donjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << delu, kod fontane obavljen je sam čin venčanja, u prisustvu kumova. Borjanov kum bio je fudbaler Milan Stanojević.

Snežana je uzela prezime svoga muža.

Ona je nosila dve venčanice, kreatorke Milene Fabrik. Goste na venčanju su zabavljali Magla bend i Mina Kostić.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjan oženio direktorku Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2016

Nedugo po povratku sa odmora na Maldivima, direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović i golman Milan Borjan su svoju višemesečnu ljubav krunisali brakom...Kako je danas preneo ''Blic'', Borjanov kum je fudbaler Milan Stanojević, dok je Snežanina kuma portparolka Partizana Bilja Obradović...Filipovićeva,...

Nastavak na Sportske.net...

(FOTO) FUDBALSKI BRAK: Atraktivna direktorka Partizana rekla DA golmanu!

Izvor: Kurir, 11.Jan.2016, 14:53

Snežana Filipović udala se za Milana Borjana i uzela njegovo prezime na svadbi u beogradskom hotelu „Hajat“...Snežana Filipović i Milan Borjan krunisali su brakom jednogodišnju vezu!..Direktorka Partizana postala je gospođa Borjan nakon što je juče rekla „da“ fudbalskom golmanu na svadbi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.