UŽIVO: Partizan - Napredak (16.00), crno-beli bez Brazilca, ali sa dva špica

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Napredak (16.00), crno-beli bez Brazilca, ali sa dva špica

Fudbaleri Partizana nalaze se u seriji od čak 26 prvenstvenih utakmica bez poraza, a u poslednjih osam mečeva osvojili su maksimalna 24 boda. Pokušaće te serije da nastave i u duelu 3. kola plej-ofa Superlige Srbije u kom se sastaju sa kruševačkim Napretkom, a dešavanja iz minut u minut možete da pratite na portalu VESTIONLINE.

U tim Marka Nikolića vratio se levi bek Nemanja Miletić, a nema povređenog Evertona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ponovo će crno-beli igrati sa dva klasična napadača - Đurđevićem i Tavambom, a najveća pomoć će im biti Leonardo.

Iza crno-belih je ostao izuzetno težak period pošto su u prethodna tri duela dva puta igrali protiv Vojvodine, a sve je počelo pobedom protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić. Klub iz Humske upravo sa najvećim rivalom vodi šampionsku trku pošto pet kola pre kraja oba tima imaju po 43 boda.

Sa druge strane Kruševlljani i dalje imaju teoretsku šansu da se domognu mesta koje vodi u Ligu Evrope, ali u slučaju da ne osvoje makar bod u današnjem meču te šanse biće znatno umanjene pošto imaju sedam bodova manje od Vojvodine i Mladosti iz Lučana.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan sa 3:1 ispratio Kruševljane kući

Izvor: B92, 30.Apr.2017

Partizan je na svom stadionu sa 3:1 pobedio ekipu kruševačkog Napretka u 33. kolu Superlige Srbije. Svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu...Strelci za Partizan bili su Marko Janković, Nebojša Kosović i Leonardo dok je počasni gol za Napredak u poslednjoj sekundi meča postigao Filip Kasalica...Ekipe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.